fbpx
Jobba digifysiskt

Jobba digifysiskt

Jobba digifysiskt i projekt

Många människor uppskattar att få arbeta hemifrån lite då och då. Sådana upplägg bygger på att arbetsuppgifterna inte påverkas negativt. Genom en tydlig struktur i projektet, gällande arbetsuppgifter, ansvar, dokumentation och kommunikation, kan projektarbetet fortskrida hemifrån, likaväl som på arbetsplatsen.

”Digifysiska arbetssätt handlar om att ersätta eller komplettera ett fysiskt arbetssätt med ett digitalt för att göra något bättre.”

3 saker som gör att du gillar ditt arbete?

Tre saker, utöver relationer, som gör att många gillar sitt arbete är;

  1. Att jag kan styra över hur jag gör det jag gör
  2. Jag känner att det finns en mening i det arbete som utförs
  3. Jag har en förståelse för att den min egna insats spelar roll

Digifysiska projekt i On Pointigo

Genom On Pointigo:s digifysiska upplägg där projektet fritt kan välja omfattningen av fysiska, hybrida och digitala möten finns alla möjligheter att utveckla relationerna med projektdeltagarna. Strukturen i On Pointigo säkerhetsställer de övriga tre faktorerna som beskrivs ovan. Hur projektdeltagaren utför sin uppgift är fritt så länge svaret eller leveransen blir korrekt, samt att det sker i tid. Det blir tydligt hur den egna insatsen påverkar hela projektet och tydligheten för vad som ska göras, när och varför ger en mening med varje arbetsuppgift. On Pointigo med tillhörande metodik går till och med så långt, att vet man inte vad man ska göra och hur det ska göras, eller att man inte ser någon mening i arbetsuppgiften eller vad det spelar för roll ifall den görs, då lyfts det upp och åtgärdas omgående.

”Att som projektledare och projektdeltagare arbeta hemifrån utan att det påverkar projektet negativt har aldrig varit enklare.”

Framdrift med On Pointigo

On Pointigo har utformats för dig som arbetar i projekt. Vill du veta mer om hur du kan skapa framdrift i dina projekt med hjälp av vår metodik och On Pointigo? Läs mer om funktionerna här.

Digifysiskt, Jobba hemma, Projekt

Comments (1)

Kommentarer inaktiverade.