fbpx
Trött på långa möten

Är du trött på långa möten?

Alla har vi väl suttit på alltför långa möten och önskat att vi var någon annanstans.

Någon kommer sent, ingen har läst föregående protokoll och flera personer har inte förberett sig inför mötet. 28 personer sitter och lyssnar på 2 personers diskussion gällande en fråga som ingen av de 28 har något att göra med. Mötet drar ut på tiden, folk blir trötta och ofokuserade och när mötet avslutas så drar alla vidare på nya äventyr och glömmer det mesta som sagts.

Vid en första genomläsning kanske det känns som en mörk beskrivning av dagens möteskultur. Förhoppningsvis känner du som läsare inte igen dig hundraprocentigt i beskrivningen. Vi har dock svårt att tro att igenkänningsfaktorn är noll. För i så fall så har du antingen extremt disciplinerade projektmedlemmar, eller så är du själv den som inte ser några problem med att ”prata bort tid” för andra personer.

”Genom att ha en tydlig mötesstruktur där allt beslutsunderlag finns framtaget innan mötet, får man tid över till roligare arbetsuppgifter”

Känner du däremot att en förändring mot kortare och effektiva möten är välkommen, då är lösningen On Pointigo för dig. Med On Pointigo:s bergfasta struktur får projektledaren det hjälpmedel som behövs för att enkelt kunna verka för korta effektiva möten. Läs mer om funktionerna eller läs om vad våra kunder säger om On Pointigo. Är du intresserad av att få framdrift i dina projekt så kan du nu prova gratis i 30 dagar.


Metodiken i On Pointigo