fbpx

Lansering On Pointigo Fri & Light

On Pointigo licens Fri
On Pointigo licens Light

Vi har nu lanserat två nya versioner av On Pointigo. Fri och Light.

On Pointigo Pro digitaliserar och förenklar ett av världens mest beprövade arbetssätt för komplexa projekt och används i byggbranschen av flera stora aktörer. Nu släpper vi Fri och Light som passar mindre till medelstora projekt- och processarbete i alla branscher. Registrera dig redan idag och kom igång på 15 minuter och få ett mindre stressfullt arbetsliv!

Fri

Fri är precis som det låter helt gratis och kan användas i mindre projekt där inte så många personer är inblandade. Som användare kan du även använda versionen Fri som en egen smidig ‘’to do list’’ för att hålla koll på sina egna uppgifter, där man även kan använda sig av funktionen ‘’kontolösanvändare’’ för att visualisera och tydliggöra även vad andra ska göra utan deras inblandning. 

Light

Light är till för dig som vill få ordning och reda i projekt där ni är fler än 4 projektdeltagare inblandade men inte har behovet av de funktioner som finns med i versionen Pro. 

Mer om våra licenser

Läs mer om vad som ingår i licenserna och beställ din licens idag. Tillsammans skapar vi ordning och framdrift i projekten!

Vi använder On Pointigo idag

Skanska
Riksbyggen
Hansabygg
Byggbolaget
Tyréns logo
Stångåstaden
BJAB
PGJ Bygg
Byggledning i Småland
Hultsfreds Bostäder
Nybro Brunn
Allbygg Hultsfred
Lindstams Bygg
Sydostbygg
Boendeutveckling
Solid Byggkonsult

Region Kalmar

PEAB

Clients

Kontakta oss för personlig service

Lucas Bergstrand

Lucas Bergstrand

Sälj

Nicklas Erlandsson

Vice VD & sälj