fbpx
Trött på mail On Pointigo

Trött på mail?

Trött på mail?

Har du glömt att svara på ett mail? Känner du någon som glömt svara på ditt mail? Har det fått påverkan på något projekt?

Skippa mejlande och skapa en tydlig struktur för all kommunikation i projektet

Kommunikation ska vara transparent, tydlig och överblickbar. Kommunikation i projekt skapar beslutsunderlag som i sin tur skapar beslut. Det är besluten som driver projektet framåt, därför är en strukturerad kommunikation nyckeln till lyckade projekt.

”Det är besluten som driver projektet framåt”

Har du aldrig glömt att svara på ett mejl? Har du fått svar på alla dina mejl? Grattis! Då tillhör du sannolikt någon av få utvalda personer på jorden som alltid har flyt. Ju mer du däremot svär inombords som igenkänning, desto mer bör du leta efter bättre sätt att jobba på.

Delta distans On Pointigo

Kommunikation i projekt

Att kommunicera på ett tydligt och bra sätt i projekt är skillnaden mellan framgång och katastrof och då pratar vi inte bara om mail utan även om kommunikation i möten, i telefon, på videolänk, vid kaffeautomaten, via brev och så vidare. Därför ska man ha en stabil grund för hela projektet, som samlar alla beslutsunderlag på ett ställe och som dessutom är transparent och lätt att följa.

Säkerställ kommunikationen i projektet

On Pointigo är ett hjälpmedel som tillsammans med den framtagna metodiken säkerhetsställer att all kommunikation som rör projektet leder till ett beslut. Allt samlas och presenteras strukturerat. Genom att använda On Pointigo slipper du själv vara orolig för att du missat något och du slipper vara orolig för att dina projektkollegor missat något.

Kort sagt – med full koll kan varje projektdeltagares totala disponibla energi användas till att driva projektet framåt.

Är det dags att få ordning och framdrift i projekten?

Prova On Pointigo gratis i 30 dagar!

E-post, Mail, Projekt, Struktur