fbpx
On Pointigo 1.0

On Pointigo 1.0

Vi presenterar stolt On Pointigo 1.0

Efter flera års arbete och utveckling så har vi nu nått en stor milstolpe, On Pointigo 1.0

2015 bestämde vi oss för att motverka ineffektivitet i projekt. Det började med att vi var trötta på långa möten där flera personer sitter av tid utan att det skapas något värde. Men under utvecklingens gång växte vår ansats och målet blev istället att skapa ett hjälpmedel som strukturerar upp hela projektarbetet. On Pointigo Version 1.0 är både ett digitalt hjälpmedel och en metodik. Allt arbete som rör projektet utgår ifrån On Pointigo vilket gör det i stort sett omöjligt att misstag och missförstånd sker i projektet. Tid används effektivt och saker görs på rätt sätt när de ska. Detta ser On Pointigo till.

Vad betyder 1.0?

Kortfattat betyder 1.0 att vi har en färdig version av On Pointigo som ni nu kan anmäla intresse för att få använda. On Pointigo har fram tills nu enbart varit dedikerad för våra utvecklingspartners, som under året framgångsrikt använt det i skarpa byggprojekt.

Vill du ha kontroll?

Vill du likt en jonglör ha kontroll på alla bollar som finns i luften? Vill du likt en cirkusartist som står längst upp på den mänskliga pyramiden, känna dig säker på att övriga personer har kontroll? Vill du ha mindre snack och mer verkstad? Använd On Pointigo! Klicka här för intresseanmälan att testa On Pointigo.

Tack utvecklingspartners

Våra utvecklingspartners har spelat en viktig roll i utvecklingen av On Pointigo 1.0. Tack vare att ni under en längre tid använt On Pointigo i era byggprojekt har vi kunnat säkerhetsställa att alla funktioner tillför de värde vi tänkt oss, samt att det möjliggjort att vi har kunnat förfina On Pointigo ytterligare baserat på er användarfeedback.

Vi vill också tacka alla som stöttat oss

 

// Vännerna på On Pointigo

Kontakt | Funktioner | Referenser | Om oss

 

Lansering, On Pointigo 1.0