fbpx

On Pointify tog sig hela vägen till final

Startup-tävlingen Venture Cup 2019. On Pointify tog sig hela vägen till Sverigefinal under 2019 i Sveriges största Startup-tävling Venture Cup och tävlade inför fullsatt publik på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg i september. Vi fick ett roligt avslut på en lärorik resa och tackar Venture Cup för en mycket väl genomförd tävling där vi fått möjlighet att själva utvecklas. 

Magnus Pettersson, Pitch Venture Cup South 2019

Venture Cup 2019

Venture Cup

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer där idéer blir till företag och har sedan starten 1998 hjälpt till att förverkliga över 15 000 idéer.

Tävlingen riktar sig till startups med verifierade och skalbara affärsidéer med tillväxt potential.

venturecup.se

 

Exceptional Talent
Fantastiskt lärorikt och roligt
Magnus Pettersson

Vi började arbeta med Venture Cup i mars 2019 och finalen gick av stapeln i september.

Innan Venture Cup hade vi haft ett väldigt stort fokus på programmeringen av alfa-versionen och därför var Venture Cup ett utmärkt tillfälle att trimma in och presentera hela affärsmodellen.

Månaderna efter Venture Cup hände mycket. Den alfa-version vi tagit fram testades i två olika hundramiljonersprojekt med mycket bra resultat.

Därefter har vi utvecklat On Pointify vidare till en beta-fas där vi nu har ett antal betalande utvecklingspartners som använder On Poinfity i stora byggprojekt och förser oss med feedback inför färdigställandet av Version 1.0.

Venture Cup 2019

Hela On Pointify-teamet vill givetvis passa på att gratulera den startup som besegrade oss – SleepCure.

Affärsidén är en vetenskapsbaserad digital lösning på ett globalt hälsoproblem och skapar därmed en oerhörd nytta på global nivå.